Bijna Jekatarinaburg

Het is zover. We hebben geen koffiefilters meer en moeten dus improviseren met toilet papier wat eindigt in een enorm zootje maar we hebben koffie (met veel grut 😉

Vandaag is het opnieuw Mog bezoekdag. De Oostenrijkers en een paar Russen willen persé de Mog nog eens van binnen zien en dus doet Fietje nogmaals haar rondleiding.

Het is een warme dag hoewel we constant door grote bossen en langs grote meren rijden vinden we nergens koelte. We vrezen dan ook dat Jekatarinaburg niet te harden zal zijn van de warmte.

Ondertussen heeft Fietje een zesde zintuig ontwikkeld om meertjes met strandje te ontdekken en dus besluiten we om te gaan zwemmen voor we de stad binnenrijden. Uiteindelijk komen we terecht bij een ommuurd domein waar je kan zwemmen en waar ook een groot grasveld is waar iedereen ligt te zonnen.

Naast dat domein ligt een openbaar park en we besluiten om vandaag niet naar de stad te rijden maar hier te blijven slapen. In het cafeetje een beetje verder halen we ijskoude pinten en genieten van ons prachtig zicht op het meer.

Blijkbaar hebben we het beste plaatsje want iedereen moet daar persé voor onze neus komen zitten, dansen, totten, whatever. Ach, zo hebben we geen “Thuis” op TV nodig 😉

Geef een antwoord