Et c’est parti

Na o nze Zwaaizwaai van zaterdag hadden we niet verwacht dat er nog zoveel volk zou afkomen het moment dat we echt vertrokken. Ik werd er zowaar emotioneel van. Rond 10:15 ons autootje gestart, vlug nog hier en daar een knuffel et c’est parti.

Om toch wat vaart te maken nemen we toch een stuk snelweg en over Kortrijk en Doornik rijden we naar de kanten van Reims. Via France Passion vinden we een plekje bij het Champagnehuis Blondel. Om onze eerste dag te vieren kopen we daar een frisse rosé champagne.

Na een wandeling door de vignerons proberen we voor het eerst ons bed uit. Na een beetje sukkelen (blijkt al één van de lakens een compleet verkeerde maat 🙂 kunnen we toch ons bedje in.  Fietje mist haar katjes en wordt midden in de nacht in volle paniek wakker. We slapen dus allebei zeer weinig en vertrekken dan ook vroeg in de morgen richting Dijon.

Geef een reactie