Naar St. Petersburg

Deze nacht is er heel wat volk bijgekomen op ‘onze’ parking en de meesten vertrekken ook weer ’s morgens vroeg (de één al stiller dan de ander….). We staan niet echt vroeg op en genieten tijdens ons ontbijt van het prachtige zicht dat we hebben. Fietje beslist om nog te gaan zwemmen, we hebben alle tijd van de wereld want zo ver moeten we niet meer rijden tot St. Petersburg.

Voor we doorrijden naar St. Peterburg houden we halt in Veliki Novgorod, de oudste ‘stad’ van Rusland. We kunnen de Mog parkeren voor het Kremlin dat we willen bezoeken.

We hadden gedacht hier iets te kunnen eten maar er staat in het Kremlin zelf zelfs geen stalletje met drinken en het is echt warm vandaag.

Uiteindelijk spenderen we meer tijd van verwacht in Novgorod zodat we toch nog redelijk laat toekomen in St. Petersburg. Het verkeer is zeer te doen maar de miljoenen verkeerslichten daarentegen. Gelukkig heeft Fietje reeds gezorgd voor een hotelletje dat redelijk centraal ligt. We kunnen de mog binnen parkeren (al is het niet met de volle goesting van de parkeerplaatsbeheerder en eigenlijk blokkeren we de volledige parking, niemand kan er nog via de uitgang uit, behalve wij dan 😉

Omdat het zo laat is besluiten we in het hotel te eten en niet te laat ons bed op te zoeken.

Geef een antwoord