Zi Bridge…

Ok, vandaag gaan we dan echt weg, richting Malmö. We hebben ondertussen geskyped met de zonen en die zouden liefst hebben dat we zondagmiddag thuiskomen aangezien ze dan allebei thuis zijn. Martha komt nog een koffie drinken, we vullen onze watertank nog aan, ik ga nog snel even zwemmen. We verlaten de camping en het laatste dat we zien zijn de zwaaiende armen van Martha…
We rijden vlotjes naar Malmö dat maar een goeie 180 km verder ligt. Onderweg nog boodschappen, waaronder voldoende chips met truffel en rond de middag steken we ‘The Bridge’ over: helaas, geen romp zonder armen en benen te zien, geen Saga, waar zijn ze toch?

Ons plekje aan Kopenhagen beach

In Kopenhagen rijden we naar een parking aan het strandje met zicht op de brug. Het is er ideaal om te kamperen. We picknicken aan het tafeltje op het strand en gaan nog zwemmen in zee, want het is ondertussen opnieuw heel warm. Na de middag gaan we fietsen naar het centrum van de stad wat op zo’n 10 minuten van onze slaapplaats ligt. We fietsen rond in de stad en gaan iets drinken op één van de vele kades waar ligzetels afgewisseld worden met diverse drank- en eettentjes.


Nadien fietsen we door Christiania, wat toch wel een heel aparte buurt is en waar de geur ons doet denken aan het wietveld in Kyrgistan. Wel minder politie hier…
We fietsen terug. We eten ons avondmaal aan ons tafeltje op het grasveld, vlakbij het strand. De volle maan verlicht de zee en in de verte ‘The Bridge’ waar ongetwijfeld nu wel een mensenromp ligt…

 

Geef een antwoord